SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Til dere som har konto i Lillestrømbanken - Gå inn på app'en og stem på Skedsmo FK. Årets letteste dugnad

Støtt Skedsmo FK i søknad om midler

Lokalbidraget 2021 - idrett og kultur

Skedsmo Fotballklubb er med!

Søknadsperioden for første runde av Lokalbidraget 2021 er nå avsluttet.
Det er 73 søknader som ble med videre til avstemmingen, fordelt på 43 foreninger innen idrett og 30 fra kulturlivet. Totalt har alle foreningene som deltar 21.150 medlemmer.

Klar – ferdig – gå!

Nå starter den viktige jobben for alle foreningene som deltar i LokalBidraget,
for å få sin del av potten på 3 millioner kroner.

Fra 15. april til 31. mai kan bankens kunder stemme på sin favoritt i mobilbank.

Husk at medlemmer, familie, venner og hele lokalmiljøet kan være
kunder i banken, og de kan gi dere sin stemme.

Midlene fordeles etter antall stemmer og utbetales før sommeren.

Markedspakke

I år kommer vi til å sende ut en liten pakke med bilder som kan brukes på sosiale medier eller andre kanaler i forbindelse med avstemmingen. Dette kommer iløpet av neste uke.