SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Til tross for et ufyselig vær møtte lagene opp til arrangementet rundt siste A-kamp på Olympiastadion

Arrangementet gikk i hovedsak ut på å hedre 15 av våre lag som har tatt medaljer i serie og store turneringer i 2016. Hele 15 lag har vunnet medaljer, 13 av lagene møtte og ble honorert med Pizza og brus til hele laget på Peppes Pizza. Dette MÅ gjøres i 2016. Hele gildet sponses av Lillestrøm Banken. Ikke nok med det, men Lillestrøm Banken sponset GRATIS inngang for alle. Tusen takk til Lillestrøm banken. Avancia, som er en god samarbeidspartner for Skedsmo FK var til stede for å vise tilbudet med rabaterte priser.

Styret solgte hamburgere, takk for oppmøte og jobben dere gjorde. Familien Løkse Nilsen stilte "mann sterke" med Mor, far og datter. Knall bra.

Lillestrøm Banken som har etablert seg på Rodin bygget fikk innrammet A-lags drakt. Morten Eriksen representerte Lillestrøm Banken. Han er forøvrig vår kontaktperson. Etter kampen fikk A-laget pokal fra NFF Akershus krets ved Tone Elstad.

Takk til alle som bidro enten med arrangementet eller ved å delta på arrangementet. Skedsmo FK sin Visjon om å skape samhold på Skedsmokorset ble virkelig til realitet lørdag 22 oktober 2016 med 4-500 mennesker innom stadion.

MortenKjellOve2
A-laget4