SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Tilstandsrapport fra Dana Cup 22. juli

Første kampdag i Dana er vel overstått og her er rapport fra noen av lagene våre

En liten oppsummering fra noen av lagene som var i aksjon i Dana Cup. Alt i alt en bra dag med overvekt av seire for lagenen fra Skedsmo.

G16:

Kl 0830 spilte vi mot  Suduroy FC lag i fra Færøyene. Kampen startet veldig trått og spillerne hadde tydeligvis ikke våknet ennå. I andre omgang så gikk det bedre og vi vant til slutt 6-0. Målscorer var Sander J, Jon Magnus, Jørgen, Stefan, Andrian og Jonas. Kamp 2 ble spilt mot Koppervik og her satte gutta standaren med en gang. Det gikk vel ca 2 min før det første målet kom. Målscorere ble Jon Magnus 2 , Jørgen 2, Sander F,  Christopher 2, Andreas M, Tobias, Adrian, 10-0 ble sluttresultatet  til våre gutter. I morgen så skal vi møte Namsos på Frem parken kl  1230. Har du ikke noe å gjøre så kom å heie på gutta slik at de de blir pulje vinner.

G14 1:

Laget var spente på hva som møtte de i denne første kampen. 30 graders varme kl 1500 denne dagen mot et lag fra Estland. Saku Sporting viste seg å ha ambisjoner som gjorde at det her ville bli en spennende og tett kamp. Estlenderne viste seg raskt som et hurtig og agressivt lag.

De første 10 minutene ble jevne med noen sjanser til hvert lag. Håkon i Skedsmomålet hadde to klasse redninger i starten av kampen. Så etter 10 minutter satte spillet seg, og skedsmogutta begynte å trille bal,l seg imellom og motstandern ble løpende imellom.

Da gikk det ikke lange tiden før Skedsmo skapte flere sjanser, og en av de virkelig store ente i en corner. Corneren resulterte i 1-0 til Skedsmo, ekspedert av måltyven Daniel. Skedsmo hadde flere store målsjanser utover omgangen, men resultatet til pause, 1-0 til Skedsmo.

Andre omgang startet på samme måte som avsluningen på den første, og etter et mønster angrep fra Skedsmo sto det 2-0. Didrik fikk ballen i rommet mellom midtbanen og forsvaret til Saku, han sendte ballen til Ardian, som brystet ballen ned i retning mål og med sitt følsomme bein plasserte ballen til side for keeper.

Vakkert angrep av Skedsmo, 2-0!

Resten av omgangen presset skedsmo på, og Saku kom ikke til noen sjanser,  forsvaret til Skedsmo var som en; godt-igjen-murt-vegg.

Tett og spennende kamp med en fortjent seier til Skedsmo.

Takk gutter!!

G12:

Skedsmo - Aalborg 3-2:

Som ventet ble det en nervøs åpningskamp. Men Skedsmo førte fra start, og vi tok ledelsen 1-0. Vi styrte spillet de første ti min, og burde satt 2-0, men i stedet for å avslutte, fikk vi en kontring i mot, og de utlignet. 1-1 til pause.Andre omgang startet som første, og vi styrte spillet og skapte mest. Vi scoret til både 2-1 og 3-1, før vi igjen ble for offensive og fikk en unødvendig kontring som de scoret på etter. Men derfra og ut hadde vi ballen mest og kontrollerte inn til seier.Alexander Sannes satte alle våre tre mål.Det ble tøft i 30 graders varme, men gutta kan være fornøyd med starten.

Visioni - Skedsmo 6-2:

Kamp to ble en merkelig affære.Vi hadde mye ball, men slet med å få fart på pasningene. Vi ble regelrett kontret i senk.Dette var et lag fra Kosovo, som var relativt ufine. Filming, nedsparkinger og uthaling av tid. Tre gule kort fikk de, men etter kampen innrømte dommeren at han burde vist ut to stk. Dommeren skulle skrive rapport på laget etter kampen.Vi hadde en stor og entusiastisk heiagjeng på siden som ga laget full støtte gjennom hele kampen.Vi har fortsatt mulighet for A-sluttspill, men da må vi vinne i morgen mot AB fra Danmark.

G14 2:

Første kamp var mot Kips fra Finland. En rekke 100% sjanser ble ikke omsatt i mål og det stod 0-0 ved pause. Andre omgang ble forsatt enveiskjøring i Skedsmos favør, med et lite skremmeskudd av et tilbakespill. Eirik Gitlevaag satte 1-0 tidlig i første omgang, og på tross av høyt press fra Skedsmo ble det sluttresultatet.

Andre kamp var mot Kvinesdal som fikk en 1-0 ledelse etter at Skedsmo ga de en straffe tidlig i første omgang. 1-0 etter første omgang ble til 2-0 i andre omgang etter en corner. På slutten av andre omgang setter Bee ballen i mål for Skedsmo, og skaper ny spenning i kampen. Flere store sjanser førte desverre ikke til noe mål og sluttresultatet ble 2-1 til Kvinesdal. Med andre ord blir det en avgjørende kamp i morgen for A eller B sluttspill på torsdag.

G14 3 og 4:

Dagens første kamp mellom Skedsmo 3 og Grupo Sherwood fra Mexico var en spennende og dramatisk kamp med rødt kort til Skedsmo på stillingen 0 – 0 noen minutter ut i annen omgang. Til tross for redusert mannskap viste guttene en enorm stå på vilje, scoret et praktfullt mål og dro seieren i land etter en intens avslutning.

Skedsmo 4 møtte den tøffeste motstanderen i sin første kamp, Breidablikk 1 fra Island, og etter en bra periode i første omgang med en stor målsjanse ble motstanden likevel for stor og tapet ble til slutt 0 – 9. Vi håper på jevnere motstandere i morgen.

Skedsmo 3 avsluttet dagen med sen kveldskamp mot 1. divisjonslaget Grane Arendal. Siden vi spiller i 3. divisjon ble vi skuffet over at vi «bare» klarte 0-0. Guttene spilte en topp kamp, og vii gleder oss til i morgen.