SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / To Skedsmo gutter er tatt ut på talentleir i Sarpsborg i slutten av januar.

Skedsmo gutter på Equinor Talentleir i Sarpsborg 3.januar – 2.januar

To Skedsmo gutter er tatt ut på talentleir i Sarpsborg i slutten av januar. Begge guttene spiller nå i Lsk, men har begge Skedsmo som moderklubb. Vi gratulerer gutta og ønsker de masse lykke til på samlingen.

porsgrunn_13

Oliver Henriksrud (LSK - tidligere Skedsmo FK)
Peder Høines Larsen (LSK - tidligere Skedsmo FK)

Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er cirka 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er cirka 1000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland.

Oliver Henriksrud (LSK - tidligere Skedsmo FK)
Peder Høines Larsen (LSK - tidligere Skedsmo FK)

Oliver Henriksrud
Peder Larsen