SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / To Skedsmo gutter med proffkontrakt !

To Skedsmo gutter med proffkontrakt !

Ved utgangen av fjoråret signerte to Skedsmo gutter proffkontrakt med henholdsvis Vålerenga og Grorud IL.

Brage Skaret og Mats Gulbrandsen Viken

I Desember 2019 kunne Vålerenga Fotball orientere om at Skedsmo gutten Brage Skaret(17) var blitt A-lagsspiller. Brage har signert en 3’års avtale. På VIF sin hjemmeside kunne man lese flg: Brage spilte for Skedsmo Fotball fra 2010 til 2018, da han som fjortenåring signerte for Vålerenga.

-Jeg var i Skedsmo fra jeg var seks til jeg var fjorten år. De har vært kjempeflinke til å støtte meg, men også på å utfordre meg på måter som har gjort at jeg har kommet dit jeg er i dag. De fortjener en stor takk for støtten de har vist meg, og er en stor grunn til at jeg sitter her i dag, sier Brage.

Ved utgangen av 2019 signerte Skedsmo gutten Mats Gulbrandsen Viken proffkontrakt med OBOS klubben Grorud IL.

-Jeg har stor tro på prosjektet vi har på gang i Grorud, jeg har gode muligheter til å utvikle meg som keeper,» sier Mats som gleder seg enormt til sesongstart.

Vi i Skedsmo Fotballklubb er stolte av gutta og ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt på utviklingsveien.