SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Trenerforum på Skedsmo Stadion (Skedsmokorset) Torsdag 6. desember 2012 kl.17.45 – kl 21.00

Trenerforum på Skedsmo Stadion (Skedsmokorset)  Torsdag 6. desember 2012 kl.17.45 – kl 21.00

Akershus FK får besøk av fagansvarlig på keeperutvikling i NFF, Jan Erik Stinessen torsdag 6.desember på Skedsmo stadion. Sammen med instruktører fra Akershus FK gjennomfører han trenerforum med fokus på keeperutvikling og keeperens rolle.

Flott om klubbene sender denne informasjonen  til alle trenere i sin klubb. Tiltaket er gratis.

Instruktør:                  Fagansvarlig keeperutvikling Jan Erik Stinesen

Tema:                     (Teori)               Keeper ”rolle og krav”

(Praksis)  Oppbygging og innhold keepertrening, med

hovedvekt på tema "Kvalitet og utfordring"

I forbindelse med regionsamlingen vil det bli arrangert trenerforum 6 desember.

Regionssamlingen vil avvikles i LSK hallen 7 desember til 9 desember

Vi har vært så heldige å få Fagansvarlig keeperutvikling i NFF Jan Erik Stinesen til å komme å holde et trenerforum med teori og praksis på Skedsmo Stadion (Skedsmokorset).

Keepertrenere fra Akershus Fotballkrets som Jan Erik har med seg under den praktiske delen:

Tore Tollerud

Eirik Lauvstad

Vidar Bekkevold

Programmet blir da som følger:

17.45 – 18.45      Teori – Keeper ”rolle og krav”                 Møterom 1

19.00 – 20.30      Praksis – (tema se innledning)                 Skedsmo stadion (skedsmokorset)

20.30 – 21.00      Oppsummering med spørsmål                Møterom 1

Det vil bli invitert 12 krets keepere fra AFK som vil være objekter under praksissekvensen.

Vi ønsker alle hovedtrenere, keepertrenere, ledere og spillere velkommen til trenerforumet

Påmelding på mail til:  geir.frigard@fotball.no innen onsdag 5.des 2012