SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

Arber var svært delaktig med 2 mål i kampen mot Nesodden.

På lørdag ettermiddag møttes to lag som begge spilte i 2.divisjon foregående sesong. Både Skedsmo og Nesodden sine lag endte med nedrykk til 3.divisjon.

Begge lag har ambisjoner og satser på topp 3.plasseringer og har som mål om å være aktuelle for opprykk til 2.divisjon igjen i løpet av ett par sesonger.

Kampen mellom Skedsmo og Nesodden er jevn i første omgang. Begge lag er dyktige til å etablerte et solid og korrekt forsvarsspill, ta ut rom og potensielle overganger.

Mye godt spill av Skedsmo som har flere juniorspillere innpå i løpet av kampen.

Rett før 1.omgang slutter så blir det straffespark til Skedsmo. Dette setter Sebastien Lobmann inn enkelt.

2.omgang bærer preg av mange bytter på begge lag og dette gjør kampen noe oppstykket, men en liten objektiv skribent mener Skedsmo fører kampen med gode overganger, godt 1F og 2. baller spill som fører til flere mål på blant annet dødballer. Vi gjør 5.mål i andre omgang hvorav 2. kommer på meget gode kontringer ved Arber Krasniqi.

Det mest positive med kampen, med unntak av målene er at vi spiller ekstremt godt i den etablerte fasen, tar ut rom, dekker potensielle oppsspillspunkt, gode til å balansere.

Mål:

1-0: Straffe:  Sebastien Lobmann 1

2-0: Arber K, Assist: Kennet Stovner

3-0: Arber K, Assist: Simen Rustadbakken

4-0: Asgeir Olavssøn, Assist: Sebastien Lobmann

5-0: Christoffer Smedås

6-0: Didrik Mostue, Assist: Bashkim på corner

Debutanter: Nicolau Bjurholt (født 1997 spiller) hele kampen som midtstopper og gjør en særdeles god kamp og Kristoffer Smedås (95 spiller), Eivind Bjerkerheim (94 spiller).

I tillegg får Christoffer Smedås (95 spiller), Sander Wang og Stian Hagen (96 spillere) - spillere fra juniorlaget.

Spillere involvert i kampen: Jon Fredrik (keeper), Glenn Sandvik (back), Lars Marius Japppee (Back), Kristoffer Smedås (Back), Nicolai Bjurholt (Midtstopper), Didrik Mostue (midtstopper), Kenneth Stovner, Simen Rustadbakken, Asgeir Olavssøn, Eivind Bjerkheim, Bashkim B, Sander Wang, (Indreløpere og dyp midtbane), Anthony D, Sebastien Lobmann, Farid Rahim, Stian Hagen, Arber Krasniqi (frontspillere).

Ikke med til kamp: Robert Krolikowski, Jonas Fausk, Niklas Larsen, Kristoffer Langerud, Andrei.

Neste treningskamp er borte mot Hauerseter og her kommer vi nok til å stille et noe annet lag.