SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Treningsleir A-lag herrer - Tyrkia - dag 2

Gutt 1

Treningsleir A-lag herrer - Tyrkia - dag 2

Bookmark and Share
Treningsleir A-lag herrer - Tyrkia - dag 2

H.P er godt fornøyd med gårsdagens økter. Han synes også at keeperne i Stefan og Fredrik var ekstremt gode og på hugget i går :)

Her kommer det fortløpende oppdateringer hver dag på hva som gjøres, hva som skjer og bilder fra oppholdet til A-lag herrer sin treningsleir i Tyrkia.

Nå ligger oppdatering fra dag 2 - søndag 6.april.

Dag 2 i Tyrkia ble gjennomført. Undertegnede er litt sent ute med oppdatering grunnet noe problemer med nette samt noe dårlig form i natt med feber og lignende. Da hjelper det lite når undertegnede måtte være med på spilløkten i dag tidlig, (og det var klasse), og kroppen ikke synes det var like ålreit med litt ugenn feber fra i går.

Men over til det sportslige.

Dagen i går ble gjennomført som planlagt.

Økt nummer 1 var hovedfokus på 1F, som fortsettelsen fra lørdagen. Det ble spilt 9 mot 9 og jobbet godt med strukturen i laget.

Økt nummer 2 var hovedfokus på siste 1/3 delen med avslutningskonkurranse. Lag rødt vant og det fikk konsekvenser for spillerne. (se bilder). Etter skuddkonkurransen så skulle det spilles intern turnering med 3.lag. Dette var den klart beste økten dette året med tanke på (trøkk, intensitet, vilje, engasjement og vinnermentalitet). Økten endte med følgende poendelig:

Rødt lag 13 poeng

Orange lag 11 poeng

Gult lag 1 poeng (meget misfornøyd Didrik Mostue etter dette).

Konkurransen fortsetter på tirsdag med turneringsspill etterfult av kamper og treninger både onsdag og torsdag.

Slutten av kvelden i går gikk med på spillermøte, diskusjoner og videoanalyse gjennomgang av Skedsmo mot Nesodden (6-1 seier i vinter).

004
005

 

006
007
008
009
010
011
012