SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Treningsleir Tyrkia - dag 3

Gutt 1

Treningsleir Tyrkia - dag 3

Bookmark and Share
Treningsleir Tyrkia - dag 3

Strålende vær og innsats på treningen i går, mens Farid begynner å bli solbrent.

Her kommer siste oppdatering fra treningsleiren dag 3 i Tyrkia.

Mandag 7.april

I Skedsmo rundt A-laget så søker vi nå etter "The Pursiut of happiness". Hva skal vi gjøre, hva må vi gjøre og hvordan skal vi gjøre det for å gjøre en handling om til en vane. En positiv handling som gjør at alt vi gjør offensivt og defensivt skal sitte automatisk i ryggmargen og gjøres på innstinkt. Vi søker gode handlinger som skal bli våre vaner.

Abraham Lincolm sa følgende: Be ikke om en lett byrde, men heller om en sterk rygg. Sikt mot månen og selv om du bommer så havner du blant stjernene. Det er det vi jobber for hele tiden, mot stjernene. Vi har klare arbeidsoppgaver, 26. uker den kommende sesongen hvor målet er å stå igjen så høyt som mulig på tabellen. Dette ble bestemt av spillergruppen, både tiligere i år men senest i går. Vi er det vi gjør ofte nok. Å være god er ikke en handling, det er en vane.

Men, hvis du ikke vet hvor du skal så havner du sannsynligvis et annet sted.

I går startet vi dagen med tidlig trening som utgangspunkt. På treningen ble keeperne fulgt opp med 30 minutter knallhard trening. Fokuset var igangsetting, utspill og feltarbeid. Og JA, de jobber så svetten hagglet :)

Hovedfokuset på treningen i går og siste økt med dette var etablert forsvarsspill med hovedfokus på 4 bak og 3 ern på midten. Etter dette gikk vi over til spill 8 mot 8 hvor undetegnede var nødt til å bidra på treningen med sitt blide vesen og sin høye stemme. Dessverre har mengden trening og varme tatt guttene med storm og det medførte en rådslagning som endte med at det kun ble gjennomført 1. fysisk økt i går.

I etterkant av dette ble tiden brukt til avslappning, massasje, middag og samtaler.

Spillermøte ble gjennomført på kvelden hvor hovedfokuset handlet om regler for gruppen, målsetninger for gruppen, individuelle mål for spillerne, meninger om hvordan trening gjennomføres og hva slags pedagogisk tilnærming, tilbakemeldinger vi ønsker å få. Når dette var gjennomgått så gikk vi igjennom anlayse av kampen mot Oslo-City i vinter.

I morgen venter en ny dag med 1. langøkt på 2,5 timer, spillermøte og gruppemøtet med forsvaret, midtbanen og angrepsspillerne.

Det er mer moro i vente for den som venter

Bilder fra dagen er under:

001

 

002
003
005

 

011