SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Treningsleir Tyrkia - dag 4

Treningsleir Tyrkia - dag 4

Treningsleir Tyrkia - dag 4

Hans Petter fikk i oppgave å teste discoen for damelaget til Linderug-Grei som også er her på treningsleir. Discoen ble godkjent :)

Da er gårsdagens referat fra treningsleiren i Tyrkia for A-lag herrer ute på nettet.

Tirsdag 8.april - dag 4.

Dagen begynte med en noe senere økt grunnet at vi kun skulle ha 1.økt denne dagen. Til gjengjeld så varte økten i 2,5 timer, så innholdet ble bra.

Økten for keeperne begynte knallbra med skuddstopping med og uten koordinasjon, 5 metere, og feltarbeid. Keeperne var virkelig på hugget og det var ikke mange baller som snek seg inn i målet. Fantastisk bra. Keeperne har fått god oppfølging her nede og det virker som de trives godt med dette. De har hatt god utvikling på detaljer så langt som laget vil få glede av når sesongen banker igang.

Resten av økten besto av pasningsøvelser, etablert angrepsspill med hovedfokus på stor rotasjon i 3 ern på midten samt vinger som strekker og midtspiss som møter. Økten ble avsluttet med turneringsdag nr 2 og status på dette så langer:

Rødt lag: 23 poeng

Orange lag: 17 poeng

Gult lag: 11 poeng.

Siste turneringsdag er økten på fredag før vi reiser hjem. Premier er på fredag vil være gullbarer og store økonomiske gode. Dette gir utslag i treningen og konkurransen når vi spiller, det er tydelig at mye står på spill.

Kvelden i går ble brukt til spillermøter med angrepsspillerne og midtbanespillerne. Her ble defensive oppgaver i etablert fase og overgangsspill imot gjennomgått sammen med etablert angrepsspill og hvordan skape ubalanse på siste 1/3 delen av banen. Kvelden ble avsluttet med Champions League kampene og en gjeng med ivrige tyskere som nesten var helt fornøyde.

I morgen venter en ny dag med morgenøkt, sammen med treningskamp mot 2.divisjonslaget Fram-Larvik kl 1600. Dessverre så sliter flere spiller med skader her nede (Asgeir, Sebastien, Didrik, Arber, Farid,), men dette gjør kun at flere spillere får sjansen til å vise seg frem, og det er gull verdt.

Referat fra kampen og dag 5 kommer i morgen ettermiddag :).

Husk "Korset er porsche".