SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Treningsleir Tyrkia - dag 5 - VI BYGGER FOR FREMTIDEN!

Treningsleir Tyrkia - dag 5 - VI BYGGER FOR FREMTIDEN!

Treningsleir Tyrkia - dag 5 - VI BYGGER FOR FREMTIDEN!

Skedsmo sin visjon: Vi skal bygge for fremtiden.

Treningsleir Tyrkia A-lag herrer dag 5, onsdag 9.april

Onsdag 9.april

Skedsmo Fotballklubb - vi skal bygge for fremtiden. Dette er noe som skal kjennetegne oss som klubb. Vi ønsker å videreutvikle oss med de menneskene som ønsker at klubben skal videreutvikles. Vi skal være engasjerte, inovative, løsningsorienterte og vite hva skal vi være gode på, hvor skal vi og hvordan skal vi komme dit.

Dag 5 har vært en innholdsrik dag. Dagen begynte med en lett morgenøkt med fokus på faste situasjoner, dødballer og frispark. Treningen ble avsluttet med spill 8 mot 8. Etter økten er det flere spillere som sliter med muskulaturen. Dette ender med at følgende spillere ikke er spillerklare: Didrik M, Sebastien L, Asgeir, Anthony D, Farid R, Stefan Da Silva, (Arber sliter litt).

Men det stopper ikke oss i Skedsmo, vi har fokus på alle spillerne som er tilgjengelige og ønsker å videreutvikle disse til å bli så gode som mulig.

Vi reiser på treningsleirens første treningskamp, bortekamp mot 2.divisjonslaget Fram - Larvik som har meritterte Petter Belsvik som sin hovedtrener (tok senest Stabæk til opprykk i Tippeliagen 2014).

Fokusområdet før kampen er avstander i leddene, etablert forsvarspill og hvordan de ulike rollene skal fungere, både individuelt, i leddet og i alle lagdelene. I tillegg så ønsker vi et godt offensivt fokus på oppsillsfasen i framrom 2, framrom 1, mellomrommet og bakrommet. Vi skal ha et stort ønske om å vinne kampen, og dette skal være en motivasjon i seg selv.

Laget:

Jon Fredrik

Glenn - Jonas F (Eivind 45 min) - Kristoffer L - Lars Marius (Christoffer S 45 min)

Simen - Kristian (Kenneth 45 min) - Robert K

Sander W - Erfan K - Arber K

Kampen, ble som vi visste på forhånd jevn og god. At kampen skulle bli så god fra vår side som den ble var kanskje noe overraskende. I løpet av kampen så setter vi ny rekord i flytting av bein, i samtlige lagdeler. Vi er gode 1F, vi er gode samlet og vi triller ballen i laget slik som alle ønsker at vi skal gjøre. Vi kommer til mange store sjanser, og etablerer et meget godt spill. En stor skryt skal gis til Erfan K som aldri før har løpt så mye på en fotballbane noensinne.

Dagens sitater under kamp:

Dommeren må dømme - Tommy Stovner

Har man bare 1 ball i Tyrkia - Erfan Kamali

Erfan K reiser seg opp etter et glimrende løp i mellomrommet og før han rekker og komme seg opp på beina fordi han er så ivrig så roper han ut "dere må spille ballen mer til meg".

Vi taper riktignok kampen 1-0, men det kunne fort ha blitt Skedsmo seier. Målet i mot kommer etter en klarering fra vår egen keeper Jon Fredrik i ryggen på vår egen Simen Rustadbakken (og det kan vi faktisk leve godt med).

Stemningen i troppen er helt fantastisk og det er ekstremt mye spennende på gang i troppen. Klarer vi å opprettholde kvaliteten på dette så vil det bli en spennende sesong for både gamle og små på "FORT SKEDSMO" denne sesongen.

En stor takk og formidabel innsats til støtteapparatet v/ Terje Olsen og Hans Petter Valen som legger ned en stor mengde med engasjement rundt gruppen. Det snakkes om å åpne opp Olsen og Valens apotek når vi kommer hjem for makan til kompetanse skal du lete lenge etter. Glimrende og meget positiv coaching av hovedtrener Tommy Stovner i dag gjør at vi spiller en meget god kamp. Moro skal det bli.

I morgen venter ny treningskamp mot Åsane, også en klubb høyt oppe i 2.divisjon.