SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Vellykket vintercamp på Skedsmo stadion !

Gutt 1

Vellykket vintercamp på Skedsmo stadion !

Bookmark and Share
Vellykket vintercamp på Skedsmo stadion !

Onsdag fullførte vi siste dag med vinterferietiltak på Skedsmo Stadion. I år hadde vi rekordmange påmeldt i vinterferien (30), veldig gledelig! I år gjennomførte vi tre parallelle tiltak for å gi flest mulig fotballinteresserte barn og unge et fullverdig og kvalitativt godt tilbud ut ifra alder; utviklingscamp, kidscamp og jentecamp.

Jentecampen og kidscampen fulgte den samme rammen gjennom samtlige tre dager. Vi la til rette for egentrening / selvstyrt aktivitet på banen fra 0900 samtlige dager, dette varte frem til 1000. Da hadde vi offisiell start på møterommet oppe, hvor vi gjennomgikk dagsplanen, snakket litt om holdning/dannelse og hadde en kort teoribit om dagens tema (forsvar, angrep og overgang). Frem til 1130 hadde aktivitet på banen, hvor det meste handlet om tema og vi jobbet lavt på funksjonalitetsskalaen (dvs 1v1 / 2v2). 1130 til 1230 var det varmlunsj etterfulgt av quiz eller å se fotball på youtube. Treningsøkt nummer to bestod av dagens tema, men i et større fokus (flere motstandere / medspillere). Dagene ble avsluttet med opprydning og frukt. Vedlagt finner dere klipp / bilder fra jente/ kidscampen.

For de eldste barna / ungdommene arrangerte vi det vi kaller utviklingscamp. Dette var for gutter/jenter 2007 og 2008, her var vi 15 påmeldt. Dagene for disse forløp seg litt annerledes enn for de yngste, her fokuserer vi noe mer på et holistisk tankegods. Vi prøver her å utfordre deltagerne sosialt, mentalt, taktisk, teknisk og fysisk. Dagen består av frokost, deretter ble det avsatt en time til teori. Temaer var posisjonsspill, belastningsstyring, sosiale / fysiske betingelser, klipp fra G13 og hvordan de beste hele tiden har tenkt utvikling / utfordringer. Etter en times teori var det ut på felt for å jobbe med spillet i praksis. Dagene ble avsluttet med varmmat og oppsummering av dagen.

Takk til alle som har deltatt og bidratt. Vi kommer tilbake med lignende tiltak i påskeferien.