SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Vetle M og Nikolai B tatt opp i A-stallen

Gutt 1

Vetle M og Nikolai B tatt opp i A-stallen

Bookmark and Share
Vetle M og Nikolai B tatt opp i A-stallen

Vetle (til venstre) og Nikolai (til høyre) er godt fornøyd med sin nye tilværelse. 

2 nye junior spillere er plukket opp i A- stallen. 

Disse er Vetle Martinsen født 1997 og Nikolai Bjurholt. 

Les mer om gutta nedenfor. 

Vetle Martinsen: Født 1997

Posisjon: Indreløper, dyp midtbane

Sterke sider: Dyktig 1F og dekker vannvittig mye rom. God ballfordeler med ro i spillet. Treningsivrig, seriøs og dedikert. Gode basisferdigheter. 

Målsetning: Spille seg til fast plass på A laget. 

Delmål: Blir bedre 1 mot 1 offensivt. Blir farligere foran mål. Raskere valg med høyere intensitet. 

Vetle M har spilt i Skedsmo hele livet og har vært en viktig ressurs og personlighet i utviklingen av spillergruppe og treningskultur på årets juniorlag. Vetle har en spennende fremtid foran seg og det er kun han selv som setter begrensningene på hvor høyt nivå han kan spille på. 

Nikolai Bjurholt: Født 1997

Posisjon: Midtstopper, eller skeiv back/3 midtstopper. 

Sterke sider: Gode basisferdigheter og et meget godt blikk for spillet. Er usedvanlig flink til å heve sitt eget spill når han møter bedre spillere. Nikolai har en fin ro i spillet og har utviklet en god 1 mot 1 defensiv holdning. Nikolai er vanskelig å passere. Niko er en veldig dedikert spiller med ekstremt gode holdninger. Han er et forbilde både som fotballspiller så vel som menneske. Nikolai er en spiller for fremtiden i Skedsmo FK. Nikolai kom til Skedsmo for 2 1/2 år siden fra klubben Stathelle. 

Trenerteamet ved Andre Schelander, Thomas Johannesen, Richard Moseby, Rune Danielsen og undertegnede (Kim Andre Pedersen) gratulerer begge spillerne med deres nye arena og trenings hverdag og er stolte over deres utvikling og personlige egenskaper. 

Kjør på gutta.