SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Vi søker etter flere trenere på akademiet

Vi søker etter flere trenere på akademiet

Vi søker etter flere trenere på akademiet

Skedsmo Fotballklubb v/ Skedsmo akademiet

Skedsmo Fotballklubb søker etter trenere, instruktører og ledere til vårt Fotballakademi. Vi er en stor klubb med stor barne- og ungdomsavdeling.

Fotballakademiet trener på dagtid på Skedsmo stadion utendørs, innendørs i Tærudhallen og helgebaserte samlinger gjennom året.

Drift av sommerfotballskole og høstcamp gjøres også av akademiets ansatte.

Arbeidstiden og tilbudet vil variere fra 3-5 dager i uken. Noen av dagene har vi to treninger om dagen. Men primært er det snakk om 1300-1600 e.l. Vi har også henteordning med bil på de ulike skolene på Skedsmokorset.

Vi er på utkikk etter en leder for driften og det sportslige opplegget samt 2 trenere på feltet. Leder for driften skal også fungere som trener- og spillerutvikler på feltet.

Skedsmo akademiet består av ca. 80 – 100 barn. Antallet vil variere noe i de ulike årstidene. Akademiet har vært en sentral del av spillernes utvikling og vil være meget sentral i fremtiden. Vi har spillere i alderen 2009 til 2005.

Det er også mulig å kombinere akademiet med trenerrolle i ungdomsfotballen som gjør at det blir mer jobb og en større stillingsinstruks.

Vi ser etter mennesker som ønsker å trene barn og unge. Vi ønsker modne, pedagogiske og strukturerte ressurser som ser nytteverdien av et kvalifisert opplegg for ivrige barn i samarbeid med klubbens barnelag. Har du erfaring med arbeid på IFO, FFO, andre akademier eller tilsvarende så er det å foretrekke, men ikke nødvendigvis et krav. Førerkort klasse B er en forutsetning. Trenerutdannelse B-lisens/C-lisens eller tilsvarende utdannelse fra høgskole er å foretrekke.

Akademiet har brukt superinvite til informasjonsflyt, betalinger, purringer og påmeldinger. Dette er et godt system som er enkelt å bruke. I arbeidet med akademiet vil man ha daglig og ukentlig dialog med sportslig leder, daglig leder og utviklingsansvarlig. Akademiet er en sentral del av klubbens utviklingsstrategi.

Oppstart for stillingene: Snarest. Vi er i en overgangsfase med de som har vært ansvarlig for tilbudet frem til nå og påbegynner nå arbeidet med en ny modell.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med sportslig leder. Send en kort søknad med CV.

Kim Andre Pedersen

E-post: kimapeders@skedsmofk.no

Vi ser frem til å høre fra deg.