SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Vi søker etter regnskapsmedarbeider i kombinasjon med fotballtrener

Vi søker etter regnskapsmedarbeider i kombinasjon med fotballtrener

Vi søker etter regnskapsmedarbeider i kombinasjon med fotballtrener

Er du en dyktig regnskapfører sammen med en dyktig fotballtrener? Da ønsker vi deg på laget vårt.

Skedsmo Fotballklubb søker etter ny medarbeider med bakgrunn i regnskap og som fotballtrener.

Vi er ute etter en person i fulltidsstilling.

Se mer informasjon.

Skedsmo Fotballklubb søker etter en ny medarbeider. Vi søker etter en engasjert person som har bakgrunn fra regnskap, regnskapsføring, økonomi og gjerne jobbet med tilsvarende arbeid tidligere i 50% stilling. Vi søker også etter en person som kan jobbe 50 % på vårt Fotballakademi. Vi ønsker å kombinere disse to rollene slik at dette utgjør en fulltidsstilling 100%.

Skedsmo Fotballklubb er en veldrevet organisasjon med stor barne- og ungdomsavdeling og en målrettet seniorfotball som ønsker seg oppover i divisjonssystemet. Vi er en klubb i vekst og ser hele tiden etter muligheter for å utvikle oss videre.

Vi er nå på utkikk etter en person som kan kombinere 2 spennende roller.

Vi søker etter:

• Engasjert og brenner for faget regnskap og fotball.
  • Høy arbeidsmoral.
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid.
  • Trenerutdannelse.
  • Økonomiutdannelse.
  • Strukturert og utadvendt.
  • Glad i å jobbe med mennesker.
  • Gjerne bakgrunn fra strategisk arbeid.

Vi kan tilby

• 50 % stilling som regnskapsfører og 50 % stilling som fotballtrener rundt vårt Fotballakademi eller tilsvarende.
  • Rapporterer til daglig leder og sportslig leder.
  • Strukturert og forutsigbart arbeid.
  • Kurs og videreutdannelse.
  • Lønn etter avtale.

Søknad kan sendes til Sportslig leder Kim Andre Pedersen på e-post: kimapeders@skedsmofk.no og CV.

Spørsmål knyttet til stillingen kan gjøres til daglig leder: Jørn Ove Lunder, e-post: jol@skedsmofk.no; Tlf: 918 18 301, 4000 64 49 eller til Kim Andre Pedersen på e-post: kimapeders@skedsmofk.no, Tlf: 99509440