SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.

Norsk Tipping er både glade og stolte over å være ligapartner for det som tidligere ble omtalt som Regionsligaen i Norge. Dette partnerskapet er helt nytt fra 2017, og vi gleder oss til å jobbe sammen med dere.

Sammen med NFF og Divisjonsforeningen ønsker Norsk Tipping å jobbe aktivt sammen med klubbene gjennom hele 2017, og være en partner som bidrar til økt oppmerksomhet for lagene og flere aktiviteter for tilskuere og supportere.

I løpet av kort tid vil vi presentere flere tanker og ideer for samarbeidet fremover, slik at dere får et inntrykk av hva vi ønsker å oppnå sammen med dere.

Vi vet at mange fotballklubber er opptatt av trenerutdanningen i Norge (Grasrottrener), Fair Play og Grasrotandelen. På disse områdene ønsker Norsk Tipping en økt satsning. Tar vi i tillegg med Drømmetanken (en «tank» fylt med unike opplevelser), kan vi med et godt samarbeid med klubbene gi fotballen i Norge et løft.

Les mer om Drømmetanken her:

Som et godt eksempel på en unik opplevelse som kan oppfylles gjennom Drømmentanken, er muligheten til å se Norge-Tsjekkia fra de aller beste plassene på Ullevaal.

Vi ønsker at klubbene i Norsk Tipping-ligaen deler denne saken på sine hjemmesider for å gi enda flere personer en mulighet til å vinne denne opplevelsen!

Tekst som kan publiseres er vedlagt i eget dokument (NTL_NOR). Dokumentet inneholder lenker som peker direkte til de aktuelle sidene.