SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Rekruttene for lette mot Skårer

Gutt 1

Rekruttene for lette mot Skårer

Bookmark and Share

La det være klart med en gang, det er ikke dommeren sin skyld at vi taper denne kampen 4-2, og får to spillere utvist.  Men som de to lagene på banen er vi sikre på at også dommeren har gjennomført bedre kamper. En litt strammere frisparklinje ville helt sikkert hindret noen stygge situasjoner.  Våre rekrutter blir for lette og Skårer vinner fortjent 4-2.

Kampen starter jevnt med et lite overtak til Skårer, men det er vi som skal få den første store muligheten. Etter 9 min er Eddy gjennom alene med keeper, men setter ballen rett til side for mål. Skårer produserer ikke så mye bortsett fra noen halvfarlige cornere.

Så etter 27 min gjør Lars Marius en kjempejobb og kommer seg forbi på kanten og legger inn til Erfan som kan sette 1-0 på blank goal. Rett etter avspark får vi en ny stor mulighet når Ben kjemper til seg ballen og setter opp Erfan. Skuddet blir imidlertid blokkert.

Fem min før full tid er Lars Marius gjennom men blir dratt ned inne i feltet.

Var det straffe? Vi har sett det blitt blåst på slike situasjoner, men ikke soleklart.

Rett før pause har Skårer sin største mulighet på et langskudd som stryker tverrliggeren.

Andre omgang starter veldig rotete og ingen av lagene viser særlig god fotball.

Skårer presser imidlertid på med sine lange baller og får flere cornere på rad uten at det gir uttelling.

Først i det 13 min skal utligningen komme. Vi forærer Skårer ballen i farlig posisjon som de utnytter bra og setter 1-1. Fem min senere går Skårer opp til 2-1 etter mye frem  og tilbake inne i feltet. Nå står de fleste skedsmogutta og sover, og på et frispark som lobbes inn i feltet får Skårer en enkel jobb med å øke ledelsen til 3-1.

Det blir en del småstygt spill som dommeren overser og vi skal være glade for at det var to lag som ville spille fotball, ellers kunne dette utartet seg ennå styggere.

Vi får imidlertid to episoder som vi ikke ønsker å se av skedsmospillere. Først er det Erfan som i frustrasjon over en avgjørelse roper ut et skjellsord, riktignok ikke direkte rettet mot spillere eller dommer, men direkte rødt kort. Kan virke strengt, men sånn er reglene.

Etter dette hever skedsmogutta seg og kommer mer med i kampen. Dette gir også resultat i scoring. Ben kjemper seg gjennom og reduserer til 3-2.

Kampen hardner ennå litt til uten at dommeren tar tak og etter en stygg ettersleng på Ben som dommeren ikke ser eller reagerer på koker det over for Ben. Han gjør det han ikke skal, og som vi ikke aksepterer av spillere i skedsmodrakt, han tar igjen med å sparke etter spilleren. Han får sitt andre gule og vi er  redusert til 9 mann siste 10 min.

Vi gir likevel ikke opp å redusere. Dette gir Skårer ennå større rom og to min før full tid får vi en fin enkeltprestasjon av Skårers nr 10.  Med muskler og litt ulovligheter tar han seg inn i vårt felt og dunker ballen i mål.

4-2 er et greit resultat, 2 utvisninger er ikke greit, arbeidsmoralen kunne også vært bedre. Morsomt er det imidlertid å se at junior og guttespillerne som får prøv seg i 4 div tar opp hansken og leverer selv om noen av de til denne typer kamper helt klart hadde trengt noen flere kilo på kroppen:)

 

Dagens lag:

                            Sander

Glenn    Andrei(Magnus)   Korab      Jonas

      Eddy                 Kristian     John Daniel (Sander)

      Laars Marius    Ben          Erfan