SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Seier 3-2 over Flisbyen

Gutt 1

Seier 3-2 over Flisbyen

Bookmark and Share
Seier 3-2 over Flisbyen

Nico var et av dagens lyspunkter blant Skedsmogutta

Etter en grei første omgang og en fryktelig dårlig andre omgang kunne gutta gå av banen med 3 poeng og seier 3-2. Det virket nesten som gutta trodde kampen var over etter 60 min. Vi gjør den feilen som vi litt for ofte opplever. Vi faller ned på motstandernes tempo. 

Kampen starter med at vi triller ball uten å skape noe de første minuttene. Flisbyen ligger lavt og tett.

Det tar 10 min før vi skaper den første målsjansen. Benn flikker et innlegg fra Glenn videre, men den går noe cm utenfor.  Etter dette fortsetter vi å trille ball, men tempoet er litt for lavt og de store mulighetene uteblir.

Etter en halvtime får vi frispark rett utenfor 16 meteren og Erfan setter den  kontant i mål. Nå ruller vi opp den ene store muligheten etter den andre. Og det går ikke mer enn 3 min før vi går opp til 2-0. Jon Daniel  fører ball og skyter fra ca 25 meter. I underkant av tverrliggeren og inn.

Resten av omgangen kjører vi rundt med Flisbyen og burde scoret minst to til.

I omgangens siste minutt er vi heldige som ikke får et mål i mot. Flisbyen header en corner i stolpen og ut.

 

De første minuttene i andre omgang fortsetter vi der vi slapp i første. Det er bl a smått  utrolig at vi ikke setter 3-0 etter en situasjon hvor vi står tre Skedsmospillere på 5 meter og kan sette den i mål. Ballen havner igjen i tverrliggeren. Flere store muligheter nå, og etter 10 min setter Baskim 3-0.

Nå virker det som kampen er over for skedsmogutta. Vi slipper Flisbyen inn i kampen og blir med på deres duellspill. Uten noe press på ballfører får de slå sine lange baller og kriget til seg andreballene.

Vi faller helt ut av formasjonen og i løpet av ti minutter reduserer Flisbyen to ganger, og det kunne blitt tre og fire.

Helt på tampen får vi en stor mulighet som Baskim setter over.

Sannsynligvis en kamp hvor begge lag synes de burde vunnet. Nå telte ikke vi målsjanser, men begge lag kunne helt klart scoret flere mål.

Selv om vi tidvis fikk se litt Skedsmofotball var det ikke så mange av  skedsmogutta som utmerket seg positivt. Unntakene var Nico og Jon Daniel som begge kan være mer enn bekjent av sin innsats, og Rudshaug som gjorde et positivt innhopp siste 10 og bla a hindret en Flisbyenscoring.

3 viktige poeng bokføres og vi ser frem til neste kamp hvor vi skal spille i 90 min.