SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Seier igjen til G-16 IK

Gutt 1

Seier igjen til G-16 IK

Bookmark and Share
Seier igjen til G-16 IK

På årets første skikkelige sommerdag, tok vi turen til Kringsjå for å møte LYN. 
Før kampen ble vi enige om å jobbe knallhardt de første 15 minuttene. Og for en start det ble, allerede etter 4 minutter blir Jesper spilt alene igjennom med keeper. Medtaket sitter ikke helt, og keeper redder skuddet. Standarden var satt, og allerede i neste angrep spiller Sander en perfekt gjennombruddsball til Jesper  som i Ussain Bolt stil parkerer Lyn forsvaret og scorer sikkert. Sexy fotball:)

Kampen fortsetter med at Lyn triller ball og vi kjører overganger. I det 13 minutt får vi igjen en scoring etter vending av spill og nøyaktighet i pasningsspill. Stian Hagen serverer en herlig stikker til Kristian Wara som scorer sikkert på en meget god Lyn keeper. 2-0 etter 13 minutter!!! Say no more :)
Utover i omgangen er det Lyn som styrer kampen, og vi blir løpende mye imellom. All løpingen i varmen gjør at vi blir slitne, og 1-2  og 2-2 kommer mot slutten av omgangen. Alt i alt en godt gjennomført 1.omgang med herlig innsatts og periodevis godt spill. 
Pausen ble benyttet godt med påfyll av bananer, masse vann og "pep talk" fra Amar og Ronny. Vi ville ha poeng i denne kampen. 
2 omgang blir ganske lik første omgang. Lyn har mye ball og vi kjører overganger med trøkk. Våre spisser og flankespillere fortsetter og skape problemer i den bakre fireren til Lyn. Dette resulterer i at Jesper, på vei alene mot keeper blir tildelt ett straffespark etter en duell med Lys midtstopper. Kanskje litt billig, men vi takker og bukker. Sander setter straffen sikkert, og vi er igjen i førersete. Resten av omgangen er vi dyktige i forsvarsspillet, Korte avstander mellom ledd og i ledd. Lys skaper kun halvsjangser resten av kampen. Seier 3-2 og 3 deilige poeng..... 
Ønsker ikke å trekke frem enkelt spillere i en slik kamp, helt klart en seier som hele laget skal  ha æren av. Alle tok ut alt, og dette beviser at innsatts, kommunikasjon og gode treninger er nøkkelen til enda flere poeng:) TAKK!