SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Sesongens fjerde hjemmeseier

Gutt 1

Sesongens fjerde hjemmeseier

Bookmark and Share
Sesongens fjerde hjemmeseier

Jonas var mannen bak dagens seiersmål.

LSK 2 var motstander i sesongens fjerde hjemmekamp i 3 divisjon.  Etter en jevn og ikke altfor god fotballkamp, mellom et lag som forsøkte å spille fotball og et lag som stort sett slo ballen så langt de kunne, var det Skedsmogutta som gikk av banen med en etter vår mening fortjent 1-0 seier. Med 4 av 4 seire på eget gress og 15-2 i målforskjell har vi gjort Stadion til den fryktede arenaen den skal være.

Selv om det alltid er hyggelig å vinne fotballkamper, er det som mangeårig kanarifugl litt vemodig for undertegnede å betrakte et LSK lag som mest av alt ser ut som de er med i ”NM i langball”.  Vi vet at det bor mye fotball i mange av gutta på dette laget. Da er det trist å høre fra sidelinjen at hvor lengre og hardere ballen slås fra egen sekstenmeter, jo mer begeistret er tilropene, og det til spillere som lever av å spille fotball. Mange av disse langpasningene er imidlertid mye mer presise en det vi har sett på Åråsen så langt i år.

De første minuttene blir også litt rotete med mange langballer som pumpes inn i vår sekstenmeter.  Vi får imidlertid ballen ned på bakken etter hvert og triller litt ball. Etter 5 min drar Willy seg forbi et par LSK spillere og spiller fri Hiwa som fyrer av et bra skudd som en god LSK keeper får vippet over. Kristoffer er høyest på corneren, men headingen går over.

Vi fortsetter å produsere noen små muligheter. Så etter 20 min sender Asgeir i vei et bra skudd, men igjen reddes det av en god LSK keeper.

Rett før halvtimen er Farid gjennom og kan sette ballen i mål, men avblåses av en eller annen merkelig grunn for hands.

Andre omgang starter der første sluttet, med størst ballinnehav av Skedsmo og et LSK som slår langt.

Etter 10 min burde vi tatt ledelsen etter nydelig spill. Nico er sist på ballen og får i vei et bra skudd, men igjen er keeper på ballen og får slått til corner.

Et kvarter er spilt da vi blir snytt for en soleklar straffe. Hiwa gjør LSK forsvaret svimle og de har ikke annet å gjøre en å felle han, men dommeren må ha stått med ryggen til.

Etter dette tar LSK over og vi blir presset litt bakover uten at de skaper de store mulighetene.

Vi er imidlertid farlige når vi kommer fremover og med ca 15 min igjen å spille gjør Erfan en flott jobb nede på dødlinja. Ballen spilles inn foran mål hvor Willy ikke får avsluttet på første, men Jonas er våkent på plass og setter ballen kontant i mål. Resten av kampen har vi god kontroll og både Nico og Willy har muligheten til å sette 2-0 uten at det skjer.

Kampen ender 1-0, og med 16 poeng er vi i rute selv om sesongen ikke har vært helt uten arbeidsuhell så langt.

Vi kan notere ennå en god kamp av skedsmogutta. Dagens skedsmogutt er vanskelig å plukke ut. Det er mange som står fram i dag. Forsvaret er nesten feilfritt, og særlig gjør Mads en flott jobb på høyresiden hvor LSK prøver å legge trykket. På midten dominerer Nico, Asgeir og Hiwa totalt og på topp jobber Jonas med hjertet utenpå drakta. Tar vi med at Willy alltid er farlig med ballen i beina og at Glenn gjør en manns jobb i sin første kamp fra start i år så blir det poeng av slikt.

Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, og på lørdag er det UKI Arena som skal besøkes. Så da er det bare for alle skedsmopatrioter å ta veien til Jessheim lørdag  kl 1500.

Dagens lag:

                  Kim

Mads   Tømte (Andrei 70) Kristoffer  Farid

      Hiwa       Asgeir      Nico

Glenn(Erfan 70) Jonas(Eddy85) Willy