SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Sesongens tredje seier

Gutt 1

Sesongens tredje seier

Bookmark and Share
Sesongens tredje seier

Glenn overbeviste med 4 mål mot AFSK

Etter et litt kjedelig 2-1 tap borte mot Turn 2 på tirsdag, kom Aurskog/Finstadbru på besøk til Skedsmo Stadion torsdag kveld. Selv om AFSK ligger over oss på tabellen i 4 divisjon var det ikke noe som tydet på det denne varme sommerkvelden. Skedsmo rekruttene ga seg ikke før resultattavla viste 6-1, og Glenn hadde herjet fra seg på høyrekanten og scoret 4 mål.

Det var klasseforskjell på lagene i denne kampen. Som vanlig spiller vi vårt vanlige ballbesittende spill, og AFSK gutta ble løpende mye i mellom.

Vi fikk se mange fine kombinasjoner, og en alltid arbeidsvillig Nico sammen med guttespiller Sander, holdt til tider lekestue på midtbanen og strødde pasninger i alle retninger. Og målsjansene kom helt  fra starten, men det skulle gå 13 min før det første målet kommer. Glenn spilles fri av Baskim og gjør ingen feil, 1-0. 8 min senere setter Glenn sitt andre etter at Erfan har dratt av noen AFSK spillere og servert på beste måte.

Vi faller nå litt i konsentrasjonen og en stygg feil gjør at AFSK får en mukighet alene med Sander i Skedsmomålet. Ballen lobbes i mål utagbart for Sander.

Dette setter en liten støkk i gutta som igjen tar tak og fortsetter å produsere sjanser. 5 min før hvile øker Nico til 3-1 på et nydelig skudd etter at han er blitt spilt fri av Jonas.

 

I andre omgang fortsetter vi presset. Midtveis i omgangen øker Erfan til 4-1 etter forarbeid av Baskim. 10 min senere scorer Glenn sitt tredje for kvelden på et framspill av Hage.

Rett før slutt forserer Løype på sin venstre kant og slår en presis pasning til  Glenn som har løpt seg fri på bakerste stolpe. 6-1 til Skedsmo. 4 mål av Glenn og veldig mye bra spill på Stadion i kveld. Her var det mange som ønsket å vise at de fortjener å spille også i 3 divisjon.

 

Dagens lag:

                           Sander

Jonas(Løype 65)Korab   Andrei (Ole Martin 70)  Eddy

            Sander(Jon Daniel 70) Hage      Nico

            Glenn                      Baskim    Erfan