SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Sterk 3 poenger borte mot serielederne

Gutt 1

Sterk 3 poenger borte mot serielederne

Bookmark and Share
Sterk 3 poenger borte mot serielederne

Kenneth viste skuddkvalitet av ypperste merke

Rekruttene presterte årsbeste borte mot serieleder Rælingen mandag kveld.

En sterk 3-1 seier på bortebane var svært overbevisende, og ikke minst måten seieren kom på beviste at dette laget ikke blir en kasteball i årets 4 div. Med 5 poeng til opprykksplass begynner dette å se virkelig bra ut. Veldig gledelig er det å se at de mest rutinerte gutta tar ansvar, og at unggutta ikke er redde for å melde seg på. 

Kampen startet i et veldig bra tempo og Rælingen fikk knapt låne ballen de første 20 min. Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre og spesielt var vi farlige når vi kom på venstrekanten. Ungguttene Jonas, Jon Daniel og Sondre dominerte totalt på venstresiden og med stødig styring fra dagens skedsmogutt Kenneth ble dette veldig bra. Dette gode spillet resulterte imidlertid ikke i mål, 0-0 til pause.

Vi fortsetter å dominere kampen og banespillet i andre omgang, men det er Rælingen som skaper den første store muligheten etter 12 min. Trym redder mesterlig. 

Så etter 20 min skal vi endelig få uttelling for de gode prestasjonene. Ben slår en presis ball til Sondre som parkerer Rælingenforsvaret og det står 1-0. Ikke lenge etter er Rælingen igjen farlig fremme, men igjen redder Trym. 

Vi går rett i angrep og får dagens prestasjon da Kenneth etter å ha ført ballen over nesten halve banen fra over 20 meter og med skrå vinkel nydelig setter ballen i langste kryss. Den følsomme foten vil vi se mer av i år!

Guttespiller Sander har nå kommet på banen og vi får flere fine skuddforsøk. Sander blir også sterkt delaktig i vårt tredje mål. Han flikker presist tilbake til Ben som "dundrer" ballen i mål fra fem meter.

Kampen er nå 85 minutter gammel og vi hører Tommy rope fra sidelinjen at kampen varer i 90 +.

Dette virket det ikke som gutta fikk med seg for nå virket det som noen skrudde av lyset. Vi blir stående å se på de siste fem minuttene.

Heldigvis klarer ikke Rælingen å redusere mer enn en gang og vi tar en fortjemnt 3-1 seier.

Dagens lag:

                   Trym

Glenn    Jonas       Korab      Rudshaug(Magnus)

    Kenneth     Hage       Jon Daniel

   Baskim       Ben         Sondre(Sander)