SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Suverene på eget gress

Gutt 1

Suverene på eget gress

Bookmark and Share
Suverene på eget gress

Dagens tomålscorere Andy og Willy med assistkonge Hiwa i midten

Så langt i år har vi vært suverene på eget gress i 3 divisjon. Med 3 av 3 seiere og 14-2 i målforskjell viser vi virkelig at det skal bli tøft å komme til Skedsmo Stadion i år.  Legger vi til at flere av gutta ser ut til å nærme seg toppformen skal det ikke avgis så mage poeng på bortebane heller.

AsgeirOlavssonPortrett

Asgeir ble dagens Skedsmogutt

Sparta/Bragerøen gjestet lørdag Skedsmo Stadion for første gang og hjemmelaget var ikke særlig gjestmilde denne mai ettermiddagen. Skedsmogutta tok tak i kampen fra start og lot ikke Sparta/Bragerøen få låne ballen særlig mye.

Med Hiwa som virkelig blomstrer i første 25 min i dag og dagens skedsmogutt Asgeir som dominerer totalt på midten ruller vi opp det ene angrepet etter det andre. Vi får se mange fine kombinasjoner og et bra balltempo. Dette er sånn vi skal liker å se fotball spilles.

Det skal da heller ikke gå 2 min før Hiwa etter et nydelig raid kommer alene med keeper, men avslutningen blir for løs. Minuttet senere er det Andy som kommer seg til dødlinja og legger til Hiwa som skyter over fra 4 meter!

Sånn fortsetter det med store muligheter både til Jonas, Willy , Andy og Hiwa.

Det skal gå 13 min før det står 1-0. Hiwa kommer seg til linja, slår inn til Andy som med en mann hengende på ryggen for vendt opp og setter ballen sikkert i mål.  Vi ser tydelig at formen til Andy er stigende etter et år i militæret.

Også bakover i banen ser vi bedring i dag. Tømte er sikrere med ball og vi får se flere flotte oppspill. Blant annet en fantastisk lissepasning til Hiwa som drar seg fri. Bare glimrende keeperspill hindrer at det står vi scorer vårt andre.

Etter en halvtime er Hiwa på farten igjen. Drar seg fri inne i feltet, men blir felt. Hiwa får imidlertid pirket ballen videre til Willy som setter 2-0. Klar straffe om det ikke hadde blitt scoring.

Resten av omgangen fortsetter vi å dominere med en for dagen suveren Asgeir som  viser årsbeste i dag.

Andre omgang fortsetter der den første sluttet og det var bare spørsmål om tid før kampen skulle punkteres. Det kom allerede etter 2 min. Andy gjør en kjempejobb og kriger til seg ballen etter svakt forsvarsspill av Sparta/Bragerøen og passer til Willy som setter 3-0. Etter en 10 min periode i andre omgang, som avsluttes med et stolpeskudd fra Farid på frispark fra 20 meter, faller kampen kraftig i intensitet. Den neste halvtimen blir nesten som et lite antiklimaks i forhold til den første timen. Vi holder stort sett i ballen uten å slippe til Sparta/Bragerøen som totalt i løpet av kampen kun kommer til en stor mulighet.

De siste minuttene setter skedsmogutta inn en liten spurt og fem min før slutt setter Andy sitt andre og fastsetter sluttresultatet til 4-0.

Alt i alt en bra kamp av skedsmogutta som med litt bedre uttelling fort kunne doblet denne seieren.

Dagens lag:

                  Kim

Mats    Tømte   Kristoffer    Farid(Korab 80)

  Hiwa      Asgeir     Kenneth(Hage 80)

  Willy     Andy       Jonas (Ben 65)