SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Tilbake på vinnersporet

Gutt 1

Tilbake på vinnersporet

Bookmark and Share
Tilbake på vinnersporet

To av dagens viktigste bidragsytere. Mats tilbake etter skade og bidrar sterkt fra sin høyreback posisjon bl a med en assist. Andy scorer tre mål for andre kamp på rad. 

Etter en tøff kamp mot et sterkt LSK 2 forrige runde var det i kveld Strømmen 2 som var motstander. Strømmen stilte et bra lag med mange spillere med Adecco erfaring. Vi gjør en bra kamp. Selv om vi roter det til på slutten, så det blir spenning helt inn, drar vi i land en viktig 4-3 seier.

Med tre viktige poeng, var den viktigste delen av jobben gjort denne mandagskvelden. Vi har stort sett kontroll, men personlige feil og til tider dårlig fokus gjør at vi slipper inn tre unødvendige mål.

Strømmen 2 viser liten vilje til å spille ball og ligger stort sett veldig lavt og satser på å slå langt og faste dødballsituasjoner. Det lave presset gjør at vi får trille ball, og etter to min fosser Willy fram på høyre siden, legger inn til Andy som banker ballen i mål. Tre min senere er vi ikke helt i fokus og serverer ballen på sølvfat til en strømmenspiller innenfor 16 meteren som får en enkel jobb med å utligne.

Vi beholder imidlertid initiativet i kampen, og kommer til flere fine muligheter. Farligst blir det når Willy smeller ballen i tverrliggeren etter et fint fremspill av Andy. Vi stanger og stanger mot et tett strømmenforsvar uten å score. Isteden forærer vi de på et klønete vis straffe som settes i mål.

Fire min senere er det klart for straffe til oss etter at Andy blir revet ned inne i feltet. Hiwa gjør ingen feil og utligner til 2-2.

Siste ti holder vi presset oppe uten at det resulterer i annet enn flere store muligheter.

 

I andre omgang har vi full kontroll til det gjenstår et kvarter. De aller fleste av gutta melder seg på og bidrar. Vi savner imidlertid fortsatt toppnivået til enkeltspillere som virker å være fornøyd med å gå på halv maskin.

I denne første halvtimen av andre omgang får vi flere bevis på at toppnivået vårt er veldig bra og etter fem min burde det stått 3-2. Cass og Farid kombinerer nydelig på venstresiden. Avslutningen treffer dessverre innsiden av stolpen.

Vi må vente i ytterligere ti min før ballen vil over streken. Nå er det Mats som kommer på et sugende løp og slår hardt inn foran mål. Der er Andy suveren og setter sitt andre for kvelden.  

Ti min senere er det Hiwa som skal servere. Han kommer seg på en uforståelig måte forbi to-tre strømmenspillere nede ved dødlinja, prikker ballen inn til en alltid godt plassert Andy som legger på til 4-2 og scorer sitt tredje for kvelden.

Etter dette virker det som vi tror kampen er over. Vi kommer ikke opp i presset. Strømmen får pumpe baller inn i feltet og 10 min før slutt kommer reduseringen.

De siste min gjøres det utrolig mye rart. Istedenfor å holde på ballen og gjøre det vi er gode på mister vi hodet og faller helt ut av formasjon.

Stormen ris av og vi viser styrke med å ta med oss tre nye poeng. Mye positivt i dag, men også en del som ikke er bra. 

Dagens lag:

                      Martin

Mats     Andrei          Kristoffer     Farid

       Hiwa       Kenneth      Nico

     Willy         Andy          Cass ( Jonas)