SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Velkommen til Skedsmo FK sin nye nettside

Velkommen til Skedsmo FK sin nye nettside

Skedsmo FK har nå utviklet en ny nettside. Hvorfor denne er utviklet vil dere få vite alt om på vårmøtet onsdag 11 og torsdag 12 april.

Alle medlemmene kan ved å bruke lenke øverst til høyre be om passord enten på mail eller sms.

Hei alle Skedsmo ledere.

Skedsmo Fotballklubb kommer med ny hjemmeside den 11/4.

Her får alle lag sin egen hjemmeside (det har dere i dag også), men den nye blir enklere å administrere samtidig som den har mange flere muligheter/funksjoner.

Vi kjører derfor opplæring av nye sider over 2 kvelder i uke 15. Samme dag vil vi avholde vårt årlige vårmøte.

Da vi blir mange deler vi opp kveldene slik:

Onsdag 11/4 avholder Skedsmo Fotballklubb Vårmøte for alle 5’er lag kl. 18.00-19.30 i 2.etg. på Skedsmo Stadion.

Kl. 19.30 starter opplæring av hjemmesider for alle 5’er lag.

Torsdag 12/4 avholder Skedsmo Fotballklubb Vårmøte for alle 7’er og 11’er lag fra kl. 18.00-19.30 i 2.etg. på Skedsmo Stadion.

Kl. 19.30 starter opplæring av hjemmesider for alle 7’er og 11’er lag.

Det er veldig viktig at alle lag er rep. (Kan man ikke komme den dagen laget ditt er satt opp, så kan dere komme på opplæringen den andre dagen).

En fra hver tr.gruppe må ta med bærbar pc.

Agenda for Vårmøtet blir lagt på (nåværende) hjemmeside i løpet av uke 13.

Alle ledere vil i forkant av opplæringen motta en mail med brukernavn og passord til den nye siden. Den mailen tar dere vare på så lenge

Velkommen til møter!

Mvh Skedsmo Fotballklubb adm.